Vroege Vogels

Liedjes van Ivo de Wijs

  •  
16-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
387 keer bekeken
  •  
judyenbert.jpg
Afgelopen zondag schitterde hij al in Vroege Vogels met een mooie ode aan Jules de Corte. Op de Dag van het Natuurboek treedt pianist, organist en accordeonist Bert van den Brink op met zangeres Judy Kesnar. Ze spelen onder meer enkele recente liedjes van Ivo de Wijs, die horen bij het prentenboek “ Zeg kleine ”.
De 'Zeg kleine serie' is bedacht door illustrator Vera de Backker en onze eigen Rob Buiter. Vera geeft op de Dag van het Natuurboek twee workshops tekenen voor kinderen.
Bert van den Brink won in 2007 de Boy Edgarprijs 2007. Mede door Berts inzet kwam in 2012 het boek "Wie in Nederland wil zingen" op de markt. Deze uitgave bevat de oorspronkelijke teksten en bladmuziek met 52 liederen van Jules de Corte. Samen met bariton Jannie du Toit toert Bert op dit moment door Nederland met liedjes van de beroemde chansonnier. Het programma heet ‘ grenzenloos Nederland ’.
Judy heeft een rijke podiumervaring in tal van kleine en grote muziektheaterproducties. Zo zong ze als meisje de rol van Adelaide in Guys and Dolls in een gelegenheidsgezelschap en later als jong volwassene in de musical Cyrano van van den Ende. Als 16 jarige maakte ze samen met Carlo Boschard tv-filmpjes bij AVRO’s Pauze en later werkte ze mee aan het VPRO kinderprogramma “Boekeloere”. Tot voor kort is ze bezig geweest met het maken van een cd met liedjes van Ivo de Wijs, die bij het prentenboek “Zeg kleine” horen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.