Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Libelle lanceert de ‘Libelle Groen App’_31_08_2011

  •  
31-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Libelle-app.jpg
Vandaag lanceert publiekstijdschrift Libelle de 'Libelle Groen App'. De app geeft tips over locaties waar je, volgens Libelle, goed groen kan eten, drinken, slapen en kopen.
“Het milieu, eco, groen of hoe je het ook noemen wilt: het is al jaren hot,” zegt hoofdredacteur Franska Stuy van Libelle. “Met de Libelle Groen App springen we in op de toenemende behoefte aan duurzaamheid en authenticiteit en dus aan goede groene adressen.” De app wordt gelanceerd op de laatste dag van de maand augustus, aangezien september door het blad is uitgeroepen tot Natuurmaand.
Groene apps
De app van Libelle is een van de vele groene apps die voor smartphones beschikbaar zijn. Zo bestaat er een 'Goede viswijzer' app (met tips over het maken van een verantwoorde viskeuze), een 'Tjilp!' app (met gezang van vogels uit Nederland en Noordwest-Europa) en een Tuinvogelapp (een herkenningsgids voor vogelgeluiden).

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.