Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lang leve vis!

  •  
06-12-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
albertkooymetharder.jpg
Waarom nog steeds koken met vis die op uitsterven staat? Het Wereld Natuur Fonds en Uitgeverij KunstMag presenteren maandag het boekje "Lang leve vis", met daarin recepten van 24 gerenommeerde koks. Eén van hen is meesterkok Albert Kooy. Hij laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om met vissoorten die in de groene kolom van de VISwijzer staan spannende gerechten te maken.
Een heerlijk gerecht van jonge hutspot met rolmops van harder en zoetzure komkommer. Een gerecht van meesterkok Albert Kooy.
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

Omschrijving *

Typ hier je reactie...


0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.