Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Landschap in de beklaagdenbank

  •  
03-07-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Directeur Jan Baan van het Brabants Landschap is boos. Heel boos! Een collega van hem, bijzonder opsporingsambtenaar die met een groep controleurs een illegale motrocrosser wilde aanhouden werd van haar sokken gereden en ligt nu met verschillende botbreuken thuis. Als klap op de vuurpijl werd ze ook nog eens als potentiële verdachte gehoord door het Openbaar Ministerie.
In dezelfde tijd kreeg het Landschap ook nog eens een boete van € 57.000 euro, omdat ze enkele illegaal gedumpte platen asbest niet volgens de regels uit hun terrein had verwijderd. 'Als Landschap dat vrijwel continu wordt geteisterd door illegale dumpingen van asbest, XTC-afval en ander gif, verwacht je enige steun van de overheid, en geen vervolging', stelt Baan. Hij schreef daarom een open brief op poten.
Lees hier de boze brief van Baan
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.