Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Laatste steen gelegd berenopvang Polen

  •  
03-07-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_73625.jpg
Stichting Vier Voeters bouwt een 3 hectare grote berenopvang in de Poznan dierentuin. De laatste zeven illegaal gehouden bruine beren worden in de herfst overgebracht naar hun nieuwe onderkomen. 
Samenwerkingsverband
De bouw van de moderne berenopvang in de dierentuin verloopt soepel. Eind 2012 zijn internationale dierenwelzijnsorganisatie Vier Voeters en de Poznan dierentuin een samenwerkingsverband aangegaan.
Zeven
De bouw van Polen’s grootste en modernste berenopvang wordt gefinancierd en geleid door Vier Voeters om  zo de laatste zeven illegaal gehouden beren een geschikt nieuw onderkomen te bieden.
Omheining
De berenopvang telt 3 hectare en bestaat uit bosrijk gebied, verschillende meren en ook ruimtes waar de beren zich terug kunnen trekken. Het nieuwe onderkomen is zo goed als klaar en nu wordt de bouw van de omheining gestart.    
Bron: vier-voeters.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.