Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Kraai valt ooievaarsnest aan

  •  
02-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
239 keer bekeken
  •  
Een zwarte kraai valt het ooievaarsnest aan op de campus Roeterseiland van de Universiteit van Amsterdam. Deze campus ligt midden in de stad. Gefilmd door Querine. Kraaien lusten wel een klein kuikentje, en het lijkt alsof deze kraai hier ook op zoek is naar voedsel. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

MatJanssen
MatJanssen6 jun. 2017 - 9:34

1 OpmerkingMinder dan een minuut geledenMatJanssenHet betreft hier het nest opmhet Roeterseilandcomplex van de Universiteit van Amsterdam tegenover Artis. Waar de ooievaars uiteten gaan op de vogelweide. Er zijn nu voor het tweede jaar jongen. Mat Janssen www.ooievaars020.nlVind ik leukAntwoord

MatJanssen
MatJanssen6 jun. 2017 - 9:33

Het betreft hier het nest opmhet Roeterseilandcomplex van de Universiteit van Amsterdam tegenover Artis. Waar de ooievaars uiteten gaan op de vogelweide. Er zijn nu voor het tweede jaar jongen. Mat Janssen www.ooievaars020.nl

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.