Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Koala overleeft aanrijding

  •  
25-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Koala_Ted-Lester-Flickr_01.jpg

© Fotograaf: Ted Lester (Flickr Creative Commons)

Een koala heeft op een bizarre manier een aanrijding met een auto overleefd. Het dier werd met 100 kilometer per uur aangereden en kwam in de grille terecht. De bestuurster stopte om te kijken of ze het diertje kon vinden, maar zag hem niet en reed door. Pas toen ze thuis was, zag ze dat er een koala in de voorkant van haar auto zat. Bekijk de foto .
"Ik kon niet uitwijken, want er zat een auto in de andere baan en ik kon niet hard remmen, want er zat ook een auto achter me", vertelt Loren Davis aan ABC.
Een paar schaafwonden
In de garage van Davis wist de koala zelf uit de grille te klimmen en bleek wonder boven wonder op een paar schaafwonden na vrijwel niets te mankeren. De familie laat het diertje nog een paar dagen herstellen en zal het daarna weer vrijlaten in de natuur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.