Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Knutselen met aardappels

  •  
09-08-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
aardapppelveld.jpg
Donderdag houdt Wageningen UR open dag op een proefveld met aardappels. Gemanipuleerde - én biologisch gekweekte aardappels wel te verstaan, die allebei zijn besmet met de schimmelziekte Phytophtora. Wat is de beste techniek om aardappels duurzaam resistent te maken?
Donderdag 15 augustus geeft Wageningen UR, voor het derde jaar op rij, iedereen de gelegenheid om een proefveld met genetisch gemodificeerde aardappels te bezoeken. Met uitleg over onderzoek voor de ontwikkeling van aardappels met een duurzame weerstand tegen de aardappelziekte Phytopthora, met behulp van genetische modificatie (DuRPh) en met behulp van biologische technieken (BioImpuls).
Tijdens de publieksdag is er op Wageningen Campus twee maal de gelegenheid om aan het programma deel te nemen. Om 13.00 uur begint de middagbijeenkomst in Orion, gebouw 103, Bronland 1. Om 19.00 uur begint de avondbijeenkomst in Forum, gebouw 102, Droevendaalsesteeg 2.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.