Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Klimaatstraat verrast met taart

  •  
27-05-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
taaaaaaaart.jpg
Afgelopen weekend was het feest bij Het Plankenpad in Swifterbant. De Natuur- en Milieufederatie Flevoland feliciteerde de straat met een grote feesttaart, omdat zij de Flevolandse winnaar zijn van het klimaatstraatfeest.
Trots
Maar liefst 33 huishoudens zorgen in de straat voor deze topprestatie. Tevens kreeg het Plankenpad een budget voor een mooi feestje op  25 mei. Tijdens het straatfeest sneden ze de taart aan. Vera Dam (directeur): ‘We zijn enorm trots op het Plankenpad, die gezamenlijk zoveel klimaatacties hebben uitgevoerd dat ze zelfs op de 4e plek landelijk zijn geëindigd.
Energiebesparingen
Het Klimaatstraatfeest gaat over energiebesparing, klimaat en saamhorigheid in de Nederlandse wijken en buurten. Deelnemers konden punten verdienen door individuele acties, burenacties en door buren te betrekken bij energiebesparingen.
Bron: nmfflevoland.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.