Vroege Vogels

Klimaatfilm gratis in bioscopen

  •  
07-03-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_252348.jpg
In zeventien steden kunnen bioscoopbezoekers vanaf donderdag een maand lang gratis naar de film An Inconvenient Truth van Al Gore. Deze Oscar winnende rolprent gaat over klimaatverandering. De Planet Prosperity Foundation vindt het belangrijk dat veel mensen deze productie zien en kwam daarom met het initiatief, meldde Roger Cox namens de organisatie woensdag.
De steden waarin geïnteresseerden kosteloos naar de film kunnen zijn Almere, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Heerlen, Hilversum, Groningen, Leiden, Rotterdam, Venray/Reuver, Zeist en Zutphen.
Met het gratis vertonen van de film wil de organisatie de bewustwording van het probleem van klimaatverandering vergroten en versnellen. Ook hopen de bedenkers op een breed debat in Nederland over de kwestie. De campagne voor het gratis vertonen van de film wordt de komende vier weken gevoerd onder de naam www.gratisnaarAl.nl .
Bron: ANP

Meer over:

nieuws - milieu
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.