Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Keigroen Festival

  •  
02-10-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
keigroen1.JPG
In het Goois natuurreservaat te Hilversum wordt van 3 tot en met 5 oktober het Keigroen festival georganiseerd: een kennismakingsfestival waar jongeren een kijkje kunnen nemen bij de vijf groene jongerenorganisaties (NJN, JMA, JNM, LHUMP, WoesteLand) van Nederland. Dit festival is voor jongeren tussen 15 en 25 jaar, die graag in de natuur zijn en of interesse hebben in het milieu.
Tijdens dit festivalweekend kun je de natuur in om beesten te kijken, bomen te zagen, over het milieu te discussiëren of om duurzaam te feesten. In de verschillende workshops kun je ervaren wat de organisaties doen. Het festival duurt het hele weekend, maar is ook geschikt voor dagbezoekers. Dit festival is een initiatief van het samenwerkingsverband Keigroen. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.