Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Kamp spreekt in Duitsland over energiebeleid

  •  
29-01-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Duurzaam.jpg
Minister Henk Kamp van Economische Zaken brengt donderdag en vrijdag een bezoek aan Duitsland om de samenwerking op energiegebied te intensiveren. Het gaat om onderwerpen als leveringszekerheid, infrastructuur en duurzame energie.
Seminar
Kamp spreekt in Berlijn met zijn Duitse collega's Peter Altmaier (Milieu) en Philipp Rösler (Economische Zaken). Ook ontmoet hij de top van de Duitse energiebedrijven. Vertegenwoordigers van Nederlandse energiebedrijven die actief zijn in Duitsland, zoals Tennet en Gasunie, zijn hierbij aanwezig. Verder spreekt Kamp in Berlijn op een seminar over energie.
Nauw verbonden
Duitsland besloot in 2011 afscheid te nemen van kernenergie en het gebruik van duurzame energie versneld te verhogen. Nederland is op energiegebied nauw verbonden met Duitsland. Zo zijn er energiebedrijven in beide landen actief.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.