Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Nieuw TV-seizoen start april 2022npo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Jochem Myjer: een zaal vol vogelaars

3 sep 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
282 keer bekeken
  •  
jochem menno 2
Update: De vogelaarsshow van Jochem Myjer zit inmiddels vol.
Update : Jochem Myjer heeft aangekondigd dat hij zijn voorstelling ‘Adem in, adem uit’ gaat afsluiten met een reeks van 36 shows in Koninklijk Theater Carré. Het is de eerste maal dat de cabaretier zo lang in Carré staat. Een van deze shows zal een speciale voorstelling voor vogelaars zijn, zoals we al eerder hadden aangekondigd tijdens ons jubileum. We maken zeer binnenkort via de nieuwsbrief bekend hoe en waar deze kaarten zijn te verkrijgen.

Jubileum van Vroege Vogels

Op 24 juni vierden wij ons 40 jarig jubileum met gastpresentator Jochem Myjer . Voor de komiek, die biologie heeft gestudeerd en groot vogelliefhebber is, ging hiermee een wens in vervulling.
Al van jongs af aan is Jochem gek op vogels. Vroeger ging hij altijd met zijn gezin naar Texel op vakantie om daar heel veel vogels te bekijken. En nog steeds is vogels kijken zijn passie. Omdat hij die passie over wil brengen, besteedt hij in zijn huidige show hier veel aandacht aan. In de uitzending vertelde Jochem: “sporadisch zitten er vogelaars in de zaal. Het zou heel leuk zijn als een keer een hele zaal vol zit met vogelaars.” Eigenlijk dus een zaal vol met Vroege Vogels luisteraars en kijkers.

Nieuws in de nieuwsbrief

Tijdens de uitzending beloofde Menno Bentveld dit te regelen. Binnenkort kunnen we daar het een en ander over bekend maken via de nieuwsbrief. Dus wil jij als vogelliefhebber met andere vogelliefhebbers naar de show van Jochem Myjer? Houdt dan onze nieuwsbrief in de gaten. Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen als eerst nieuws over de voorverkoop van de show. 

Meer over:

jochem myjer

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

WillemdeWolf
WillemdeWolf6 sep 2018 - 14:53

Geweldig initiatief ! :-)  Dat wordt ongetwijfeld een uitverkocht Carré !!!