Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Janine Abbring weer terug op Vroege Vogels-nest

  •  
27-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
janine_09.jpg
Presentatrice Janine Abbring zal vanaf zondag 30 september weer te horen zijn in ‘Vroege Vogels’ op Radio 1. Na een afwezigheid van bijna vier maanden neemt zij haar oude vertrouwde plek in achter de VARA-microfoon, naast haar collega Menno Bentveld. Janine verbrijzelde begin juni tijdens de opname van het AVRO-programma ‘Wie is de Mol’ een ruggenwervel.
Veel zin
Na een geslaagde operatie en een spoedig herstel gaat Janine Abbring voorzichtig weer aan de slag. Janine: "Fulltime werken zit er voorlopig nog niet in, het kan nog maanden duren voordat ik weer helemaal de oude ben. Maar ik heb er verschrikkelijk veel zin in om Vroege Vogels weer te gaan doen. Niet alleen heb ik het radiomaken en mijn collega's enorm gemist, ik heb ook ontelbare brieven en e-mails gekregen van luisteraars die mij misten! Dus ik kan niet wachten om weer te beginnen."
Janine presenteert sinds maart 2011 samen met Menno Bentveld ‘Vroege Vogels’, het natuur- en milieuprogramma van de VARA. Zowel op radio - elke zondagochtend van 8 tot 10 uur – als de tv-versie van ‘Vroege Vogels’. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.