Vroege Vogels

Janine Abbring gewond tijdens Wie is de Mol?

  •    •  
14-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2238 keer bekeken
  •  
Janine-Abbring1.jpg
Vroege Vogels-presentatrice Janine Abbring heeft tijdens de opnamen van het AVRO-programma Wie is de Mol? een ernstig ongeluk gehad waarbij een rugwervel is verbrijzeld. Tijdens een opdracht van Wie is de Mol? moest zij een sprong in het water maken en daarbij is ze verkeerd terecht gekomen.
Het ongeval vond plaats op 8 juni maar is de eerste dagen stil gehouden. Productiemaatschappij IDTV meldt dat het nieuws niet eerder naar buiten is gebracht op verzoek van Janine zelf. Ook de plek van het ongeval wordt voorlopig niet bekend gemaakt.
Janine is overgebracht naar een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in zware en gecompliceerde rugoperaties. Naar verwachting zal haar operatie nu binnenkort plaats vinden. Vanzelfsprekend zal Vroege Vogels via website en radioprogramma direct nieuws melden als dat er is.
"Het is ongelooflijk en onwerkelijk. Journalisten hebben bijna altijd wel een tekst klaar, maar in dit geval zijn we echt met stomheid geslagen. De klap die Janine maakte is ook bij ons als een mokerslag aangekomen. We zullen er alles aan doen om u op de hoogte te houden en om Janine zo gauw, maar vooral zo goed mogelijk weer in het Vroege Vogelsnest terug te krijgen.
Namens alle luisteraars, kijkers, internetbezoekers en de redactie sturen we de
beste wensen naar onze fantastische presentatrice.
"
Joost Huijsing - eindredacteur Vroege Vogels
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.