Vroege Vogels

Inkoopcollectief over op 100% groene stroom

  •    •  
12-07-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
electrisch.jpg
Ruim 38 klanten van energieadvies- en installatiebureau One2green stappen per 1 augustus 2012 over op 100% groene stroom van BAS Energie.
Inkoop
Het betreft een breed palet aan bedrijven variërend van detailhandel, zakelijke dienstverlening en industriële bedrijven, maar ook onderwijsinstellingen verspreid over heel Nederland. Gezamenlijk profiteren ze van het inkoopvolume en daardoor lage leveringstarieven.
Verduurzaming
Jean-Louis Herman, mede-eigenaar van One2green: "Ons doel is om met een hoog serviceniveau maximale energiebesparing en verduurzaming voor onze klanten te realiseren. BAS Energie sluit daar goed bij aan en via ons inkoopcollectief kunnen wij onze klanten voorzien van een zeer gunstig energietarief.''
Eigen voorziening
De samenwerking tussen One2Green en BAS Energie stelt de afnemers in staat om eigenaar te worden van de eigen energievoorziening. BAS Energie uit Capelle aan den IJssel is een onafhankelijk bedrijf en levert aan overheden en bedrijven 100% groene energie en duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, zonneboilers en energiezuinige verlichting.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.