Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Hoe smaken de Wadden?

  •  
13-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De Wadden kun je niet alleen zien en horen maar ook proeven. Op de zandplaten ligt het lekkers voor het oprapen: garnalen, mosselen, alikruiken, oesters en kokkels. Over het Wad en z'n lekkernijen schreef Annette van Ruitenburg een boek: 'De Smaak van de Wadden'. Met haar nemen we aan boord van de WR130 van Wieringer schipper Jan Rotgans de proef op de som. 
Enkele recepten uit 'De Smaak van de Wadden'
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.

BNNVARA LogoWij zijn voor