Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Hilarische wetenschapsblunders

  •  
07-08-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Zebra.jpg

© Foto: Carrie Cizauskas op twitter

Wetenschappers zijn intelligente mensen die ingewikkelde dingen onderzoeken. Tenminste, dat zou je denken. Maar als je op Twitter de hashtag #fieldworkfail mag geloven, blijkt dat onderzoekers ook maar gewoon mensen zijn. Vanaf nu kan de hele wereld meegenieten van de blunders die wetenschappers maken tijdens hun veldwerk.
Doorgeslikt
Zo twittert @tattoosandbones dat hij per ongeluk een fossiel doorslikte nadat hij eraan likte om te proeven of het om een steen of om een fossiel ging.
Fieldwork2
Vast in een boom
@CarrieCizauskas twittert over een gedrogeerde zebra die het voor elkaar krijgt om om te vallen in de enige boom in de omgeving.
Fieldwork1
Vieze bavianen
Nederlandse biologe @ieknot schrijft op Twitter dat de bavianen die ze onderzoekt haar toiletpapier wel erg lekker vinden ruiken nadat ze daar net iets te dicht bij in de buurt had geplast.
Fieldwork3
Bron: Twitter
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.