NPO
Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Het is tijd voor #natuurmonologen

18 mrt 2020
  •  
leestijd 1 minuten
WhatsApp Image 2020-03-18 at 12.05.36

De duinen bij Noordwijk

© Vroege Vogels

Een gekke tijd is aangebroken: veel sociale activiteiten kunnen niet meer doorgaan en ook het werkende leven ligt grotendeels plat. Tegelijkertijd begint de lente binnenkort en kunnen veel mensen nog wel naar buiten, mits ze genoeg afstand houden van elkaar.

Ben jij een van hen, ga je komende tijd (vaker) de natuur in? Daar willen wij graag beeldmateriaal van zien! Deel je natuurmoment met ons onder de hashtag #natuurmonologen. Je kunt ons taggen op Instagram, maar ook op Twitter en Facebook willen we graag zoveel mogelijk natuurmomenten delen. Iedereen kan, met 1,5 meter afstand tot de medemens, zijn eigen ultra-korte filmpje maken en elkaars hart verwarmen met een mooi natuurmoment.

Dan kunnen ook de mensen die binnen moeten blijven van de naderende lente genieten. En kijk alstublieft uit: gezondheid staat voorop!

Menno trapt alvast af vanuit de duinen bij Noordwijk:
Ook op de radio worden komende weken natuurmonologen uitgezonden. Verslaggever Rob Buiter zal vanuit verschillende natuurgebieden verslag doen van wat hij ziet en hoort.

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.