Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Groenste Nederlander 2009

  •  
23-07-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
groene_nederlander.jpg
Wie wordt de meest inspirerende GROENE Nederlander?
Natuurtijdschrift Grasduinen bestaat in september 30 jaar. In het kader van dit jubileum wordt de verkiezing Wie is de meest inspirerende groene Nederlander gehouden''. Er is een longlist van 50 namen.
Ivo de Wijs staat bovenaan het stembiljet dat Grasduinen maakte en het spreekt vanzelf dat Vroege Vogels het een eer zou vinden als hij hoog op de definitieve lijst komt. Vandaar dit onomwonden stemadvies.
Maar uiteraard (u mag drie stemmen uitbrengen) kunt u ook kiezen voor twee andere vaste medewerkers: Midas Dekkers of Nico de Haan. 
Van de 50 genomineerden is de meerderheid ooit in Vroege Vogels te horen geweest. De meesten zelfs zeer vaak (alleen Bas Westerweel, Georgina Verbaan, Carice van Houten, Toon Tellegen, Dion Graus, Erik Bergmeester en Ronald Naar hebben nooit achter onze microfoons gezeten). Ook veel van die anderen zijn een goede keuze.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.