Vroege Vogels

Gratis CD's van de jubileumuitzending

  •  
03-11-2005
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_149603.jpg
Gevraagd: Geboortekaartjes van baby's die op zondag 6 november 2005 zijn geboren.
In de radiouitzending van Vroege Vogels van deze zondag wordt een mensenleven  vooruitgekeken. Een speciaal programma ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de VARA.  Hoe ziet een kind dat op 6 november 2005 geboren wordt Nederland als hij of zij tachtig is? Hoe wonen we, welk deel van ons land is overstroomd, rijden er nog auto's, heeft de laatste boer het licht uitgedaan....?
Aan deze speciale uitzending wordt onder andere meegewerkt door de Rijks Landschapsarchitect Dirk Sijmons, directeur Klaas van Egmond van het Milieu en Natuur Planbureau, directeur Wim van Vierssen van onderzoeksinstituut Alterra, energiedeskundige Jan Paul van Soest, futuroloog Rudolf Das, landbouwspecialist Pieter Vereijken, weerman Erwin Kroll, vogelkenner Nico de Haan, verkeersprofessor Bert van Wee, oud VARA-adjunct-radiodirecteur Joop Söhne, hoogleraar vleeswetenschappen Henk Haagsman en bioloog Hans de Molenaar.
Stuur ons een geboortekaartje van een kind dat deze zesde november geboren is en u krijgt van Vroege Vogels deze futurologische uitzending op CD toegestuurd. Per baby geven wij één exemplaar, want het kadootje is uitdrukkelijk voor de boreling. Zend het geboortekaartje uiterlijk 1 december 2005 aan:
Vroege Vogels
Postbus 175
1200 AD Hilversum
Kijk hier voor meer informatie over de betreffende uitzending
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.