Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Gouden RadioRing: Vroege Vogels in de Top 5

14 jan 2019
  •  
leestijd 1 minuten
goudenradioring
Vroege Vogels staat in de Top 5 van kanshebbers voor de Gouden RadioRing! Van 10 december tot 10 januari kon het publiek stemmen op hun favoriete radioprogramma.
De prijs wordt op 31 januari 2019 uitgereikt. Een dag voor de uitreiking, 30 januari, kan er gestemd worden wie uit de top 5 de winnaar wordt. Dus houd de website van de Gouden Radioring in de gaten want dan hebben we jullie stem weer nodig!
De overige genomineerden zijn Friday move (BNR) , Somertijd van (radio10), Club Ondersteboven (Slam!) en Evert staat op (538). 

RadioRing

De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen. In die sectoren wordt massaal opgeroepen. De kans op een hoofdprijs is voor 'serieuze' zenders niet heel groot, maar het is belangrijk dat ook programma's zoals Vroege Vogels in zo'n verkiezing een rol spelen.

Meer over:

radioring

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

avatar
Riekev.15 jan 2019 - 11:30

Menno Bentvelt