Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Gouden RadioRing: Stem op Vroege Vogels

26 jan 2019
  •  
leestijd 1 minuten
menno_radioring
Vroege Vogels staat in de Top 5 van kanshebbers voor de Gouden RadioRing!  Voor deze categorie 'Beste Radioprogramma' vindt er vanaf woensdag 30 januari 10:30 uur tot en met 31 januari 20:30 uur een 2e stemronde plaats.
Dus zet het in je agenda en houd de website van de Gouden Radioring in de gaten want we hebben  jullie stem weer hard nodig voor deze tweede stemronde!
De prijs wordt op 31 januari 2019 uitgereikt tijdens het RadioGala van het Jaar  in Theater Gooiland te Hilversum!
Het RadioGala is ook vanuit je luie stoel te volgen van 20:00 tot 21:15 uur via de verschillende kanalen:
  • Volg live de uitreiking van de Gouden RadioRing

RadioRing

De RadioRing is de enige grote publieksprijs voor landelijke radio. Sinds 2006 hebben vooral programma's en makers van muziekzenders de prijzen gewonnen, van ‘Ekdom in de Ochtend’ tot ‘Evers staat op’. Het is dat ook een hele verrassing en eer dat we als Vroege Vogels in deze verkiezing een rol spelen. De overige genomineerden zijn geduchte tegenstanders en we zullen we er hard aan moeten trekken om kans te maken op de hoofdprijs.
De overige genomineerden zijn Friday move (BNR), Somertijd van (radio10), Club Ondersteboven (Slam!) en Evers staat op (538)!

Meer over:

radioring

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar