Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Goedkoop elektrisch rijden

  •  
08-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Elektra.jpg
Stichting Natuur & Milieu start zondag een campagne om elektrisch vervoer in Nederland te versnellen. Als eerste milieuorganisatie ter wereld verkoopt de stichting auto’s. Het gaat om een Nissan LEAF. Volgens Natuur & Milieu is de wagen tot € 1200,- per jaar goedkoper dan een vergelijkbare auto.
Met de actie wil de milieuorganisatie elektrisch rijden nu voor iedereen toegankelijk maken. ‘Waar de zakelijk rijder al jaren gebruikmaakt van voordelen op elektrisch rijden, kan nu ook de particuliere autorijder profiteren van de voordelen’, aldus Olof van der Gaag van Natuur en Milieu.
Project A15
Deze actie is verbonden aan Project A15. Project A15 is een initiatief van Natuur & Milieu en Milieudefensie en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Project A15 heeft tot doel om in 2015 40.000 mensen in elektrische deelauto’s te laten rijden, op stroom afkomstig van windmolens en zonnepanelen uit het gebied rondom de A15.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.