Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Gezocht: oorwormdeskundige

  •  
25-07-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
oorworm_vvfg_euroblinkie.jpg
Vroege Vogels begrijpt ineens waarom de meeste andere programma's wél stoppen in de zomer. Heel veel deskundigen zijn op vakantie. Zo zoekt onze redactie voor een van de komende uitzendingen nu al dagen wanhopig naar een 'Forficuloog'. Een wát?
Forficula auricularia is de wetenschappelijke naam van de gewone oorworm. En daar willen we binnenkort iets over melden op zondag. Maar alle gezochte entomologen zijn onbereikbaar. In het veld, op vakantie, geen idee, maar ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden hun emails niet.
Daarom deze poging om via onze eigen achterban een oorworm-deskundige te vinden. Bent u zo iemand? Kent u zo iemand? Mail ons alsjeblieft!
De mooie foto van het dier dat een gezicht als een oorworm trekt is van de Vroege Vogels Fotogalerij, gemaakt door euroblinkie. Bekijk meer insectenfoto's van deze fotograaf
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.