Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Genomineerden Edgar Doncker Prijs 2013 bekend

  •  
31-01-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Edgardonkerpenning_8AC027BB9ED72D5EC12579A300359765_2.jpg
De Stichting Edgar Doncker Fonds heeft op voordracht van de jury vleermuizenambassadeur Herman Limpens, veldbioloog en ‘roofvogelman’ Rob Bijlsma en de stadsecologen Kees Moeliker en Jelle Reumer genomineerd voor de Edgar Doncker Prijs 2013 voor Natuurbehoud.
Eigen kracht en kosten
De Edgar Doncker Prijs wordt jaarlijks uitgereikt, beurtelings aan een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van natuurbehoud in Nederland, ‘het waarachtig Nederlandse cultuurgoed’ en de kindergeneeskunde. Belangrijke criteria om te winnen zijn eigen initiatief en een prestatie die voornamelijk op eigen kracht en kosten verricht is.
Natuurbehoud
Dit jaar is natuurbehoud in Nederland aan de beurt. De jury heeft deze keer speciale aandacht geschonken aan de aspecten van ‘vrijwilligersorganisatie’, ‘schrijverschap’, en ‘stedelijke natuur’. Dit resulteerde uiteindelijk in de nominaties van vleermuizenambassadeur Herman Limpens, veldbioloog Rob Bijlsma en de stadsecologen Kees Moeliker en Jelle Reumer .
Bron: donckerstichting.nl
Foto: rtvdrenthe.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.