Sfeerfoto van Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Fotowedstrijd: Droogte in beeld

21 aug 2018
  •  
leestijd 1 minuten
droge boot jancograve

© Boot op het droge, Fotograaf: Jancograve

Dat het al weken warm en droog is in Nederland, is niemand ontgaan. Deze droogte heeft het landschap doen veranderen. Het gras is geel, sloten staan droog en bomen verkleuren. Maar er zijn ook meer vlinders, sprinkhanen en sommige planten bloeien volop.
Deze taferelen kunnen mooie, tragische of indrukwekkende foto’s opleveren. Daarom is het thema van deze nieuwe fotowedstrijd: ‘Droogte in beeld’.
droge kikker_becas

© Uitgedroogde boomkikker, Fotograaf: becas

Boomkikker overleefde de hitte niet, Fotograaf: becas
Wil jij meedoen? Fotografeer de natuur op een originele manier waarin het thema ‘Droogte in beeld’ terug te vinden is. Volg dan de volgende stappen om je foto in te sturen:
1. Maak een mooie foto (jpg van niet meer dan 2 mb)
2. Upload je foto via de Foto-pagina
3. Zet in de beschrijving wat je ziet, waar je de foto hebt genomen en dat het voor de fotowedstrijd is
4. Kies als categorie ‘Overig’
5. Upload de foto
Insturen kon tot 21 augustus en de winnaar krijgt een Vroege Vogels Verrassingspakket. Op dit moment worden de inzendingen geïnventariseerd en wordt er een winnaar gekozen.
Succes!

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.