Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Fenolijn 035 - 67 11 338_20_09_2012

  •  
20-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
De kikkers en padden maken zich klaar voor de winter. Ze zoeken hun overwinteringsverblijven op om de koude maanden goed te kunnen overbruggen. Verder vindt dezer weken het hoogtepunt van de najaarstrek plaats.
Zelfs voor de redactie is het elke week spannend. Wie belt er met wat voor waarnemingen naar onze Fenolijn? In meer dan tien jaar zijn er vele honderden bellers geweest, met vrijwel elke week ook een 'bekende'. Wie zou het deze week zijn?
De meneer uit het Groningse Nes? De beller van de volkstuinen in Wassenaar. De mevrouw uit Koekange, of de man "uut America? 
Op de foto één van de bekenden, Bertus van der Kolk van de IVN tuin in Rheden, samen met zijn kleinzoon. Zondag te horen in de fenolijn!
Wordt ook een FN-er (Feno-menale Nederlander) en geef uw waarnemingen door naar ons antwoordapparaat 035 - 67 11 338
Wilt u hier ook met een foto staan, stuur een email met uw foto, liefst met een telefoon in de hand naar: vroegevogels(at)vara.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.