Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Fenolijn 035 - 67 11 338_10_10_2013

  •  
10-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fenolijn_mobiel_37.jpg
Het is oktober dus het regent paddenstoelen meldingen op de fenolijn en op de verschillende waarneming sites. Tegelijkertijd doen de libellen het ook nog heel goed. Zo vliegen er nog flink wat heidelibellen als de bruinrode, de steenrode en de bloedrode.
Ze zijn overal aan te treffen en zeker niet, zoals de naam suggereert, alleen op de heide. Zelfs tot in de binnenstad van de grote steden.
Ook iets bijzonders natuurlijks gezien, of een eersteling- of laatsteling, bel naar onze voicemail! 035 - 67 11 338. Vaste fenolijners zoals Jeanette Essink, Frater Willibrordus en Hans Gartner staan hier regelmatig op de foto in de website. Wil jij hier ook met een foto staan, stuur een email met je foto, liefst met een telefoon in de hand naar: vroegevogels@vara.nl.  
 
Meer over het Feno-project bij De Natuurkalender .
Bron: De Vlinderstichting.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.