Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Einde aan de leegstand

  •  
11-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
In Nederland staat ruim 7 miljoen vierkante meter aan kantoorruimte leeg. Dat is zo’n 15% van het totaal. Naar verwachting groeit dit percentage de komende jaren. Volgens vastgoeddeskundigen is er de afgelopen decennia te veel gebouwd. Anne-Marie Rakhorst van ingenieursbureau Search deed onderzoek naar de verschillende oplossingen voor de leegstand en schreef er een boek over: duurzaam herbestemmen kàn . Inclusief verlanglijst voor een leefbaarder en gezonder Nederland. Leegstaande gebouwen krijgen een nieuw elan. Goed voor de wijk en beter voor het milieu.
Anne-Marie Rakhorst is duurzaam ondernemer en werd in 2000 verkozen tot zakenvrouw van het jaar. Ze is directrice en oprichtster van Search, een ingenieursbureau en laboratorium. Rakhorst verzorgt verschillende columns en spreekt regelmatig op congressen over ondernemerschap en duurzaamheid.
Vroege Vogels mag vijf exemplaren van het boek 'Duurzaam herbestemmen kàn' verloten onder luisteraars. Kans maken? Verstuur een mail via het contactformulier o.v.v. 'Duurzaam herbestemmen' en vermeldt uw naam en adresgegevens.
De winnaars van het boek zijn:
Petra Warmerdam uit Boxtel
Simon Baake uit Winterswijk
Tjeerd Deelstra uit Delft
Jacquelien Daansen uit Amersfoort
Jan Kalisvaart uit Arnhem
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.