Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Eat Green Together

  •  
26-03-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
“Het klimaatprobleem ligt op ieders bord, en de aanpak ook. De productie van vlees levert een grote bijdrage aan de uitstoot van de broeikasgassen. Maar liefst 18 procent van de mondiale broeikasgassenuitstoot is afkomstig van de veeteelt. Terwijl de bijdrage van alle transport ‘maar’ 13 procent is. Daarom is er nu EatGreen, een dagje anders waarmee je een positieve bijdrage levert. Het is makkelijk en nog lekker ook”
Aldus de Nederlandse Vegetariërsbond, die in het kader van Eat Green op 1 april begint met de actie “Eat Green Together”. Alle informatie is hier te vinden.
Bron: NVB
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.

BNNVARA LogoWij zijn voor