Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Earth Hour op 23 maart

22 mrt 2013
  •  
leestijd 1 minuten
EarthHour_kaarsjes.jpg
Doe 60 minuten het licht uit op zaterdagavond om half negen. Als signaal dat je vindt dat klimaatverandering en energie besparing voor jou van belang zijn. Doe dat samen met Eiffeltoren, Empire State Building, Vredespaleis en Euromast.
Inmiddels hebben meer dan 20.000 Nederlanders en Nederlandse bedrijven zich aangemeld voor deelname. In Vroege Vogels zondag een verslag van het bijzondere kaarslicht concert bovenop 'De Rotterdam'.
Giel Beelen Rooftop Concert
Op Earth Hour vertelt astronaut André Kuipers hoog in de lucht op het gebouw 'De Rotterdam' over zijn reis in de ruimte en zijn blik op de aarde. Giel Beelen zorgt voor de muziek. Wil jij kans maken om hierbij te zijn? Schrijf je dan door mee te doen met Earth Hour en laat weten hoe jij Earth Hour onder de aandacht brengt.
Bekende en minder bekende gebouwen van Rotterdam doven letterlijk de lampen tijdens Earth Hour. Naast de lampen die uitgaan van de Euromast en andere landmarks, zullen Tim Knol, Ellen ten Damme, Stevie Ann & Douwe Bob een akoestisch optreden geven tijdens dit bijzondere uur.
Earth Hour via WNF: Ja, ik doe mee!
Maak extra kans via de VARA: Doneer hier

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar