Vroege Vogels

Duurzame mobiliteit is meer dan de auto in de toekomst

  •  
27-02-2007
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vv_newsimg_126530.jpg
Dit jaar is ook Stichting Natuur en Milieu vertegenwoordigd op de AutoRAI 2007. In het paviljoen 'Auto in de Toekomst' draait het om de toekomst van mobiliteit. Niet alleen in de vorm van de auto in de toekomst, maar ook door de bezoeker te laten zien en beleven hoe zijn of haar duurzame mobiliteit er in 2020 uit zou kunnen zien.
Centraal in het paviljoen 'Auto in de Toekomst' staat de c,mm,n (spreek uit Common), een toekomstauto die is ontworpen en gebouwd door studenten van de universiteiten van Delft en Eindhoven en Twente (3TU), in directe samenwerking met Rabobank, Athlon Car Lease en het Nederlandse automotive bedrijfsleven. Het idee voor de c,mm,n is afkomstig van de Stichting Natuur en Milieu, die de auto-industrie uitdaagt om snel met meer milieuvriendelijke auto's te komen.
De AutoRAI 2007 is voor het publiek geopend vanaf donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april en vindt plaats in alle hallen van Amsterdam RAI.
Meer informatie: www.autoindetoekomst.nl

Meer over:

nieuws - milieu
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.