Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Duurzaamheidsprofiel voor restaurants

  •  
14-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Om het de duurzame consument gemakkelijker te maken om 'goed' uit eten te gaan, is website iens.nl in samenwerking met Milieucentraal een actie begonnen.
Door middel van een duurzaamheidsprofiel kunnen restaurantgangers bekijken in welke zin een restaurant met duurzaamheid bezig is.
Dat betekent overigens niet dat je als consument minder kritisch moet zijn natuurlijk; de profielen worden namelijk door de restaurants zelf ingevuld. Vroege Vogels hangt de kritische consument uit in het Rotterdamse Antichic .
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.

BNNVARA LogoWij zijn voor