Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Duurzaam lintje voor Vroege Vogel

  •  
03-09-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
IMG_5952.JPG
Tijdens de tiende editie van ‘Duurzame Dinsdag’ op 2 september ontving Carla van Lingen, eindredacteur van Vroege Vogels van 1985-2007, een ‘Duurzaam lintje’. Deze nieuwe onderscheiding zal voortaan jaarlijks worden uitgereikt aan personen die zich hebben sterk gemaakt voor de verduurzaming van Nederland.
Milieuminister Jacqueline Cramer spelde bij de Vroege Vogel de onderscheiding op en zei daarbij: “Het is omdat jij door de jaren heen, met wisselende presentatoren, steeds bij Vroege Vogels een enorme bijdrage hebt geleverd aan bewustwording van het milieu- en natuurvraagstuk. Daarvoor wil ik je zeer hartelijk bedanken en feliciteren. En daarom speld ik je een prachtig lintje op.”
De acht andere lintjes gingen naar: Bouwe de Boer (groene energie promotor), Erik van Heijningen (milieu-gedeputeerde Zuid-Holland), Kees Duivesteijn (hoogleraar TU-Delft), Bart-Jan Krouwel (directeur Rabobank en oprichter Triodosbank), Marleen Kaptein (initiatiefnemer duurzame woonwijk), Peter Hendriks (CityCargo vrachttram), Hanneke van den Brink-Crevels (vrijwilliger IVN), Janny Benning (internationaal actieve boerin).
Bron: Duurzame Dinsdag /Vroege Vogels
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.