Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels

Vroege Vogels

Vanaf 20 maart om 19.55 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Dichtstbijzijnde bio-verkooppunt met iPhone

3 dec 2009
  •  
leestijd 1 minuten
bio_btwvrij.jpg
Op zoek naar een biologisch restaurantje, bio slager of bio bloemenzaak? Vanaf nu kunnen iPhone-bezitters simpel en snel de dichtstbijzijnde verkooppunten van biologische producten vinden. De iPhone applicatie 'Bio-Gids' maakt gebruik van GPS en werkt in heel Nederland. Zodra je de toepassing opstart, verschijnen de vijf dichtstbijzijnde verkooppunten met adresgegevens, website en telefoonnummer van de winkel.
Zoeken op een bepaald soort winkel is ook mogelijk, je kunt bijvoorbeeld selecteren op natuurvoedingswinkel, bakker of restaurant. Bio-Gids App is meer dan zomaar een leuke gadget. Katrien Hornikx, marketeer bij Biologica: "Het is een handig hulpmiddel voor de moderne levensgenieter die interesse heeft in bio producten maar niet altijd weet waar ze te koop zijn. De toepassing is heel gebruiksvriendelijk omdat je direct de adressen in de buurt te zien krijgt." Gebruikers van iPhone kunnen de applicatie gratis downloaden in de App Store. De c.a. 1.600 verkooppunten van biologische producten zijn ook te vinden in de recent vernieuwde Bio-Gids.
De Bio-Gids applicatie is een initiatief van Biologica, in samenwerking met PushGPS. Kijk op de website van PushGPS voor een demo van de Bio-Gids app! Via deze link kan je de Bio-Gids-App vinden op internet. Wel even iTunes installeren!
Bron: biologica.nl 
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.