Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Denk mee over het klimaat_05_06_2009

  •  
05-06-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
WNF_01.jpg
Nederland heeft meer dan ooit antwoorden nodig - wat betreft de huidige economische crisis, maar ook wat betreft ons klimaat. Neem deel aan 21 minuten.nl, het grootste online-opinieonderzoek van Nederland. Op dit moment staan de huidige economische situatie en het klimaat centraal in de vragen. Al ruim 72.000 mensen lieten hun stem horen!
Eind dit jaar worden op de grote Klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Kopenhagen nieuwe internationale afspraken vastgelegd om klimaatverandering terug te dringen. Het standpunt van de Nederlandse regering is volgens het Wereld Natuur Fonds op dit moment zeker nog niet stevig genoeg. Om gevaarlijke opwarming van de aarde tegen te gaan moet Nederland in 2050 de CO2-uitstoot met minimaal 80% hebben teruggedrongen. Het kabinet wil op dit moment nog niet verder gaan dan 50%. Laat uw stem horen en draag bij aan het maatschappelijke debat.
21 minuten.nl is een onafhankelijk initiatief van De Publieke Zaak en McKinsey & Company, samen met een groot aantal andere partners. De mening van Nederland over het klimaat wordt later deze maand bekend gemaakt en onder andere gepresenteerd aan het kabinet. Denk mee en doe mee op www.21minuten.nl
Bron: WNF
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.