Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

DE LANDSCHAPPEN biedt petitie aan

  •  
09-12-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
petitie.jpg
Vijf grote natuurorganisaties (de Unie van Bosgroepen, De Landschappen, Vereniging Natuurmonumenten, Federatie Particulier Grondbezit en het Samenwerkingsverband Nationale Parken) hebben op 9 december in Den Haag een petitie met ruim 750 handtekeningen overhandigd aan de heer Atsma, voorzitter van de Vaste Commissie van LNV. Zij hebben grote bezwaren tegen het afbouwen van de regeling Effectgerichte Maatregelen (EGM) die bijdraagt aan natuurherstel en vragen deze bezuiniging terug te draaien.
Teo Wams (Natuurmonumenten), Ronnie van Woudenberg (FPG), Arno Willems (Unie van Bosgroepen) en Hank Bartelink (De Landschappen)  overhandigen een petitie aan de heer Atsma, voorzitter van de Vaste Kamercommissie LNV. Hierin vragen zij de EGM-subsidie, die onder andere zorgt voor het terugkomen van zeldzame planten, te behouden.
Bron:Landschappen

Meer over:

nieuws - natuur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.