Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Onze jongerenvertegenwoordiger in Bonn

  •  
10-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
co2 - publiek domein

© Bron: byrev

Twee jaar na het klimaatakkoord van Parijs komt de internationale gemeenschap nu tezamen in Bonn voor de 23ste internationale VN-klimaatconferentie. Doel van deze klimaatconferentie is door middel van regelgeving het  klimaatakkoord van Parijs te concretiseren.

Verenigde Staten

Daar waar ook Nicaragua en Syrië na enige aarzeling het klimaatakkoord van Parijs hebben getekend, blijven de Verenigde Staten nog steeds met de hakken in het zand staan. Mogelijkerwijs kan door diplomatieke druk uit te oefenen ook de VS zich achter de doelen van Parijs scharen.

Martijn Visser

Een van de Nederlandse vertegenwoordigers bij de klimaattop te Bonn is Martijn Visser. De Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger voor Duurzame Ontwikkeling voor de Verenigde Naties. Als jongerenvertegenwoordiger is het zijn taak een brug te vormen tussen jongeren en de politiek, bedrijfsleven en de VN op het gebied van duurzame thema’s. Martijn Visser geeft onder andere voorlichting op middelbare scholen over duurzaamheid, lobbyt in de politiek en vertegenwoordigt de Nederlandse jongeren zoals nu bij de klimaattop te Bonn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.