Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels

Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.35 uur opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Dierenwelzijn, milieu, klimaat en natuur in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.

VOLG ONS

Vroege Vogels

De Groene Zaak

14 feb 2010
  •  
leestijd 1 minuut
Op 11 februari ging 'De Groene Zaak' van start. Een bundeling van krachten van bedrijven die eerlijk en duurzaam werken en dat ideaal ook willen uitdragen. Een gesprek met bestuurslid Ruud Koornstra.
De ruim dertig eerste deelnemers van De Groene Zaak vertegenwoordigen een invloedrijk en snel groeiend deel van Nederlands duurzamebedrijfsleven. Grote ondernemingen zoals TNT, Eneco, Menzis, Van Gansewinkel, Triodos bank, Wessanen, Ahrend en Athlon Car Lease werken in De Groene Zaak samen met nieuwe spelers als Tendris en Qurrent. Zij bundelen hun krachten om de verduurzaming van Nederland een forse duw in de rug te geven. Want daar wordt iedereen beter van: het milieu, de Nederlandse economie en de mensen die ― nu en in de toekomst ― in Nederland leven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.

Sfeerbeeld BNNVARA programma's