Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Bingewatchen met Vroege Vogels TV

  •  
12-03-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
357 keer bekeken
  •  
tv
We krijgen steeds meer enthousiaste  berichten van (nieuwe) kijkers die Vroege Vogels TV bingewatchen. Sommigen schreeuwen het zelfs uit, zoals blijkt uit deze tweet op Twitter van Julie de Graaf: "Nu ik het net naar een argeloos voorbij fietsende Menno Bentveld heb geschreeuwd, kan ik hier ook wel delen dat ik @VroegeVogels afleveringen aan het bingen ben, and loving it."
Bingen of bingewatchen is het kijken naar meerdere afleveringen van een serie achter elkaar. Populair geworden door de vele streamingdiensten die series als ‘The Crown’ uitzenden. Ontzettend leuk dat Vroege Vogels TV nu ook op deze manier wordt opgepakt.

Zo kan je in een keer alle afleveringen over de Wadden tot je nemen. Voor cabaretier Jochem Myjer is bijvoorbeeld de aflevering over Texel favoriet: "TvTip!! Menno Bentveld en ik kijken zo om 19.20 op #npo2 op Texel naar nestelende sterns! #vroegevogels"
En kreeg Joris Bengevoord naar aanleiding van de uitzending in Winterswijk bijzonder veel berichten: "Leuk, krijg uit hele land appjes over leuke uitzending @VroegeVogels over onze unieke steengroeve. We hebben iets bijzonders in handen!"
De uitzending over De Dollard in Noordoost-Groningen verraste heel veel kijkers door de abstracte vlaktes en vele zeehonden. Petra Kugel keek de uitzending terug en schrijft: "Inderdaad een kijktip! Ik werd erg blij van het zien van de mooie beelden. We mogen best trots zijn op ons prachtig gebied. #Oldambt #Dollard"
Wil je de natuur van Nederland ontdekken, laat je dan inspireren door Vroege Vogels. Via de app van NPO Start zijn alle aflevering van Vroege Vogels terug te zien en natuurlijk via ons media-archief op de site. 

Meer over:

bingewatch, bingen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.