Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Big Broeder: steenuilen en ooievaars

  •  
27-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Publiekslievelingen de steenuilen zijn dit jaar weer helemaal terug. Waar het vrouwtje vorig jaar nog tevergeefs riep om een man, gaat het dit jaar beter: man en vrouw lijken erg gelukkig te zijn met hun nieuwe stulpje. Nu maar hopen dat er binnenkort ook een paar mooie eieren worden gelegd!
Ooievaars
Verder hebben de ooievaars in Ankeveen hun oude nest weer betrokken, en dit keer kunnen we ze met dank aan de nieuwe camera’s extra goed bewonderen. We hebben al behoorlijk wat actie kunnen zien op de webcam en het zou ons niets verbazen als de familie binnenkort wordt uitgebreid.
En verder? Blijf de nesten in de gaten houden via www.beleefdelente.nl, en misschien zien we binnenkort ook wat liefdesgeluk bij twee van onze andere sterren, de torenvalk en de slechtvalk. Vooral de slechtvalken zijn steeds vaker bij het nest te vinden, dus dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.