Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Big Broeder_07_06_2013

  •  
06-06-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big_Broeder_03.jpg
Eindelijk, eindelijk, eindelijk is er nieuws uit onze eigen nestkast: de eekhoornkast.
Broeder
Al voor het tweede jaar proberen we een eekhoorn aan het werpen te krijgen in een speciaal daarvoor ingerichte kast en ja hoor, het is gelukt: eindelijk wordt er gebroed door …….een holenduif!
De holenduif komt veel voor in Nederland, maar wordt tijdens broeden niet vaak gezien of gehoord. En dat kan nu dus op bigbroeder.tv
Modern stel
Het stel zit op twee eieren en man en vrouw wisselen elkaar keurig af. Zo zorgen ze voor de veiligheid in het nest.
Zo sloegen zij een aanval van de eekhoorn af. De eekhoorn nam een kijkje, die slome dacht nu toch maar eens werk te maken van zijn kast, maar nee hoor, de holenduif zit er te broeden. Eekhoorn schrok zich een hoedje en viel pardoes uit de boom.
Kijk mee
Allemaal te zien op onze site en bigbroeder.tv. En ziet u daar nu hele bijzondere dingen langskomen waarvan u denk die horen bij de hoogtepunten, laat dat dan even weten via de chat op de site.
 
Bekijk de webcam:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.