Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Art for Nature

  •  
04-11-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kunstenaars schenken een werk, en bedrijven kunnen dat vervolgens in ruil voor een serieuze donatie aan het WNF ‘leasen’. Dat is het idee van WNF – Art for Nature. Dit weekeinde gaat deze nieuwe manier van sponsoring de lucht in tijdens de Haarlemse Kunstlijn 2011. Art for Nature is een initiatief van WNF vrijwilliger Onno Westra. Een van de eersten die een werk doneerde was de Heemsteedse kunstenares Vera de Backker. Zij doneerde haar doek ‘Verbinding’ – een huilende wolf die verbinding zoekt met zijn soortgenoten – symbolisch aan WNF ambassadeur Harm Edens.
Kunstenaars die mee willen doen met Art for Nature, en vooral ook bedrijven die het project willen sponsoren en een origineel werk in hun kantoor willen hangen kunnen meer informatie vinden op www.wnfartfornature.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.