Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

AH Valkenswaard dicht door rattenplaag

  •  
20-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
rat_05.jpg

© Bruine rat. Fotograaf: bschuit

Door een aanhoudende rattenplaag is de vestiging van Albert Heijn aan de Kardinaal de Jongstraat in Valkenswaard enkele dagen dicht. In de tussentijd worden volgens de supermarktketen ,,rigoureuze maatregelen'' genomen om het ongedierte buiten de deur te houden.
Kieren en gaten
Tot de tijdelijke sluiting is besloten omdat het filiaal ondanks genomen maatregelen last bleef houden van ratten. Volgens een woordvoerster heeft de hele omgeving in de buurt van de supermarkt daarvan last. Nu is besloten om de knaagdieren definitief buiten de deur te houden. De winkel wordt volledig leeggehaald om alle kieren en gaten in het pand te dichten.
AH verwacht na het weekeinde de winkel te kunnen heropenen, al staat de datum nog niet vast. In de tussentijd worden klanten doorverwezen naar een ander filiaal in dezelfde gemeente.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.