Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Actie BoomKroon

  •  
09-07-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
boom_10.jpg
De Bomenstichting bestaat 40 jaar en lanceerde in samenwerking met Vroege Vogels de Actie BoomKroon. Altijd al maakten we ons druk over bomen, maar dan ging het vooral over de bedreigingen daarvan. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle actie ‘Kappen met Kappen’, waar menig boom door gered werd.
De jubilerende Bomenstichting had nu wel eens behoefte aan een positieve actie. Welke betekenis hebben bomen voor mensen? En welke gevoelens brengen ze bij ons naar boven? Met die gedachte kwamen de Bomenstichting en Vroege Vogels tot de Actie BoomKroon.
Wie bedenkt het origineelste en creatiefste bomenidee? Die oproep deden we drie maanden geleden en er is boven verwachting gereageerd. Meer dan 100 serieuze inzendingen kwamen er binnen.
De deskundige jury bestaande uit Frank Naber (directeur Bomenstichting),  Leendert Koudstaal (boomexpert) en Andrea van Pol maakte een keuze en kwam tot een nominatie van 12 ideeën.
Nu bent u aan de beurt. Stem en help het beste idee naar de overwinning. De Bomenstichting gaat er alles aan doen om dat het winnende idee ook echt uit te voeren.
Zondag kunt u stemmen op www.boomkroon.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.