Sfeerfoto van Vroege Vogels
Vroege Vogels
Vroege Vogels

Elke vrijdag om 19.50 opnpo2

Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op

Natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn in Nederland staan centraal. Als 'advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu' maakt Vroege Vogels zich al meer dan 40 jaar hard voor een groener Nederland.
Vroege Vogels

Achter De Schermen: bronstig geburl in Radio Kootwijk

19 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuten
achterdeschermen Kootwijk
In het Kootwijkerzand ligt niet alleen het iconische zendstation Radio Kootwijk, in dit gedeelte van de Veluwe vind je ook veel natuur. Vroege Vogels gaat op zoek naar bronstige edelherten, die je overal in de omgeving hoort. Maar je moet ze niet afschrikken. Ook maakt Milouska kennis met de zandoorwurm, die in het stuifzand leeft. Verder komen er rondom Radio Kootwijk ook wilde zwijnen voor. Menno gaat naar ze speuren, en hij heeft zijn lokroep al klaar.
Vroege Vogels TV Radio Kootwijk, vrijdag 16 november om 19:35u op NPO2.
Omdat de video op YouTube staat is het van belang om de 'social media cookies' te accepteren. Of bekijk het filmpje op YouTube.

Meer over:

radio kootwijk

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

Riekev.
Riekev.19 nov 2018 - 17:11

Wat heerlik als je de leeftijd  "jong" nog kunt voeren en zo de natuur kan meebeleven!Ik heb toen ook ook volop genoten, vooral zwammen en insecten waren mijn toen favorieten. Dat was voor ons toen zo boeiend! Het polderland vlak bij huis met enkele bosjes!Een prachtige tijd.