Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

10:10 tip - CO2 neutraal verhuizen_20_05_2010

  •  
20-05-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Aad de Wit verhuizingen komt als eerste verhuisbedrijf in Nederland met de mogelijkheid tot een CO2 neutrale verhuizing. Het concept voor CO2 neutrale verhuizingen komt vanuit de overtuiging dat er binnen de verhuis- en opslagbranche mogelijkheden zijn om het werk beter en schoner uit te voeren.
In samenwerking met de Climate Neutral Group Heeft het bedrijf een berekening gemaakt in welke mate zij het milieu belasten als ze gebruik maken van de nieuwste euro 5 normen binnen de transportbranche. Voor deze minimale belasting hebben ze vervolgens een compensatieplan opgezet om hiermee uw verhuizing compleet CO2 neutraal te maken.
Om u toch een duidelijk inzicht te geven in de kosten die hieraan verbonden zitten zorgt het bedrijf voor een duidelijke en transparante offerte. Aad de Wit zal zich blijven profileren als een milieubewust bedrijf dat altijd op zoek zal zijn naar nieuwe ideeën om onze producten en diensten beter en schoner te krijgen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.