Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

10:10 pakt uit

  •  
16-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wordt ook klimaatoptimist! Op 10 januari begon Vroege Vogels samen met Wijnand Duyvendak het project 10:10. Kleinschalig, twee man en een paardenkop.... Vanaf 18 april gaat de campagne nu echt van start. Groot en internationaal en met steun uit onverwachte hoeken.
Steeds meer bedrijven, particulieren, organisaties en gemeenten doen mee. Tijdens de start in Vroege Vogels worden zondag in het Capitool een aantal van de deelnemers in het zonnetje gezet.
Allemaal mensen die teleurgesteld zijn in de concrete maatregelen die door overheden genomen zijn om de CO2-uitstoot te verkleinen. Allemaal mensen die willen investeren in tijd en geld om het klimaat te redden. Wij denken dat dat echt kan, daarom zijn we klimaatoptimist!
Zondag komt Wijnand Duyvendak langs, maar u zult ook veel anderen horen die de strijd voor het klimaat aangaan. Doe zelf ook mee en bezoek vanaf zondag de nieuwe 10:10 website.
Lees het nieuwsbericht en bekijk de foto's van de presentatie in hoge resolutie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.