In Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Vanaf 29 augustus om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Vier Handen Op Eén Buik - Hoe is het nu met Manon, Louise en Xavi?

07-11-2023

Toprak Yalciner gaat vier jaar later weer langs bij Manon (24) om te kijken hoe het nu met haar gaat. Ze is inmiddels moeder van vier kinderen en heeft een heuse transformatie ondergaan. Bibi Breijman brengt na drie jaar weer een bezoek aan Louise (23). Na de breuk met Jesse bleek ze toch niet zo'n grote Feyenoord-supporter te zijn. Ze juicht nu voor Almere City FC. Dyantha Brooks gaat langs bij Xavi (19), die we leerden kennen als Felicity in seizoen 8. Hij werd tijdens de zwangerschap enorm geconfronteerd met zijn vrouwelijkheid en dat heeft hem een grote beslissing doen maken.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.